Tanévnyitó

Kedves Szülők, Diákok,

Iskolánk tanévnyitó ünnepségét, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk, szeptember 1-én 8 órakor tartjuk. Ezt követően elkezdődik a tanítás. A napot délben, ebéddel zárjuk. A tanévre vonatkozó minden fontos információt és a tankönyveket az első héten kapnak majd meg.

Mindenkinek sikeres tanévet kívánunk.

Az intézmény vezetése

 

 

 

 

 

.

Gratulálunk.

A Judafesten az iskolánk asztalánál leadott totó megoldásai alapján a legjobb eredményt Bodzás limonádé érte el (12/16 pont). Gratulálunk. Kérjük vegye fel a kapcsolatot titkárságunkkal.

 

Hűvösvölgybe kirándulás. (Június 15-én)

Kedves Szülők,

Június 15-én közös iskolai programot szervezünk valamennyi diákunk és tanárunk részvételével.

Reggel 8 órakor imával kezdünk az iskolában, majd reggeli. Ezt követően tömegközlekedéssel megyünk ki Hűvösvölgybe, ahol felülünk a gyermekvasútra és felmegyünk vele a végállomásig. Ott lehetőség nyílik fakultatív mozgásos programokra. Ebédre visszajövünk az iskolába. A felsőbb évesek ezután hazamehetnek, a kisebbeknek ügyeletet tartunk fél 4-ig.

Kérjük, hogy a tömegközlekedéshez 4 db jegyet legyenek szívesek adni a gyermeküknek abban az esetben, ha nem rendelkezik bérlettel.

A melegre való tekintettel vizet hozzanak a gyerekek magukkal. Lehet hozni továbbá labdát, tollast és egyéb, szabadtérre alkalmas játékot.

Budapest, 2015. június 8.

 

Jó szórakozást kíván mindenkinek az iskola vezetése.

vasut

Napközis tábor

tabor

Kedves Szülők,

Gondolva arra, hogy a tanév végeztével gondot okozhat az általános iskolás gyerekek otthoni felügyeletének megszervezése, az idén is megszervezzük június 17-23 illetve június 24-30 között szombat és vasárnap kivételével napközis táborunkat.  Jelentkezni lehet egy vagy mindkét hétre.

Minden nap 8.30 és 16.00 (pénteken 8.30 és 15.00) között szervezünk különböző programokat diákjaink számára: kézműves, sport, drámapedagógiai foglalkozások, strandolás, sport, játék a szabadban, Csodák Palotája, Állatkert stb. A résztvevők számára napi háromszori kóser étkezést biztosítunk.

Az idén a táborba az 1-8. osztályosokat várjuk. Első sorban saját diákjaink számára szeretnénk színvonalas szabadidős programokat szervezni az iskolában és külső helyszíneken, de a programok végén az iskolába visszaérkezve. Külső jelentkezőket csak abban az esetben tudunk fogadni, ha a saját tanulóink jelentkezését követően van még szabad hely.

A tábor díja saját tanulóink számára egy hét esetén : 17.000 Ft/fő/hét

                                                                       két hét esetén: 30.000 Ft/fő

A külsős résztvevők számára a térítési díj egy hét esetén : 25.000 Ft/fő/hét

                                                                       két hét esetén: 47.000 Ft/fő
Kérjük saját diákjaink szüleit, hogy május 22-ig legyenek szívesek a jelentkezési lap kitöltésével gyermekük részvételi szándékát jelezni az osztályfőnököknél. Jelentkezési lapokat az osztályfőnököktől tudnak kérni. A részvételi díj befizetését június 10-ig kérjük az iskola pénztárában.

A külsős érdeklődőket kérjük, május 25-től legyenek szívesek érdeklődni a lehetőségekről.

További kérdéseikkel Schweickhardt Zsolt igazgatóhelyettest kereshetik.
Elérhetősége: schweickhardt@freemail.hu

Budapest, 2015. május 12.
Runda Margit
igazgató