Napközis tábor

tabor

Kedves Szülők,

Gondolva arra, hogy a tanév végeztével gondot okozhat az általános iskolás gyerekek otthoni felügyeletének megszervezése, az idén is megszervezzük június 17-23 illetve június 24-30 között szombat és vasárnap kivételével napközis táborunkat.  Jelentkezni lehet egy vagy mindkét hétre.

Minden nap 8.30 és 16.00 (pénteken 8.30 és 15.00) között szervezünk különböző programokat diákjaink számára: kézműves, sport, drámapedagógiai foglalkozások, strandolás, sport, játék a szabadban, Csodák Palotája, Állatkert stb. A résztvevők számára napi háromszori kóser étkezést biztosítunk.

Az idén a táborba az 1-8. osztályosokat várjuk. Első sorban saját diákjaink számára szeretnénk színvonalas szabadidős programokat szervezni az iskolában és külső helyszíneken, de a programok végén az iskolába visszaérkezve. Külső jelentkezőket csak abban az esetben tudunk fogadni, ha a saját tanulóink jelentkezését követően van még szabad hely.

A tábor díja saját tanulóink számára egy hét esetén : 17.000 Ft/fő/hét

                                                                       két hét esetén: 30.000 Ft/fő

A külsős résztvevők számára a térítési díj egy hét esetén : 25.000 Ft/fő/hét

                                                                       két hét esetén: 47.000 Ft/fő
Kérjük saját diákjaink szüleit, hogy május 22-ig legyenek szívesek a jelentkezési lap kitöltésével gyermekük részvételi szándékát jelezni az osztályfőnököknél. Jelentkezési lapokat az osztályfőnököktől tudnak kérni. A részvételi díj befizetését június 10-ig kérjük az iskola pénztárában.

A külsős érdeklődőket kérjük, május 25-től legyenek szívesek érdeklődni a lehetőségekről.

További kérdéseikkel Schweickhardt Zsolt igazgatóhelyettest kereshetik.
Elérhetősége: schweickhardt@freemail.hu

Budapest, 2015. május 12.
Runda Margit
igazgató

Április 26-án a Szent István ParkbanÁprilis 26-án a Szent István Parkban az IKI egész délutánt és estét kitöltő szabadtéri programot szervezett Izrael állam fennállásának 67. évfordulója alkalmából. Iskolánk felsőbb osztályos tanulói nagy számban önkéntesként segítették a szervezők munkáját. Tanáraink pedig kézműves foglalkozással szórakoztatták az érdeklődőket. A jó időben kellemes hangulatban telt el a nap.

Olvasd tovább

IZRAEL67

KEDVES SZÜLŐK, DIÁKOK,
2015. ÁPRILIS 26-ÁN VASÁRNAP A SZENT ISTVÁN PARKBAN MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK AZ IKI EGÉSZ DÉLUTÁNT ÉS ESTÉT MAGÁBA FOGLALÓ SZABADTÉRI RENDEZVÉNYÉN.
INTÉZMÉNYÜNK KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOKKAL VÁRJA AZ ÉRDEKLŐDŐKET.
http://www.izraelikultura.hu/programok/2015/04/26/izrael_67.

izrael67